Poniedziałek – 01.02

Zupa szczawiowa z jajkiem, pieczywo

Risotto z warzywami

Sok

 

Alergeny: gluten,  jaja, mleko, seler

 

Wtorek – 02.02

Barszcz czerwony, pieczywo

Kotlet z ryby, ziemniaki, surówka z kwaszonej kapusty

Kompot

 

Alergeny: gluten, seler, jaja, mleko

 

Środa – 03.02

Rosół z drobiu z makaronem

Udko pieczone, ziemniaki, bukiet warzyw

Kompot, owoc

 

Alergeny: jaja, gluten, mleko, seler

 

Czwartek – 04.02

Barszcz biały, pieczywo

Kotlet schabowy, ziemniaki, surówka z białej kapusty z papryką i porem

Kompot

Alergeny: gluten, seler, jaja, mleko

 

Piątek – 05.02

 

Zupa fasolowa, pieczywo

Pierogi z serem i śmietaną

Alergeny: gluten, mleko, jaja, seler