Poniedziałek – 19.04
Kapuśniak, pieczywo
Spaghetti
Kompot, owoc
 
Alergeny: gluten, jaja, seler
 
Wtorek – 20.04
Zupa zacierkowa, pieczywo
Kotlet schabowy, ziemniaki, marchewka z jabłkiem
Kompot
 
Alergeny: gluten, seler, jaja, mleko
 
Środa – 21.04
Zupa pomidorowa z makaronem
Filet z ryby, ziemniaki, surówka z kwaszonej kapusty
Kompot, owoc
 
Alergeny: jaja, gluten, seler, mleko
 
Czwartek – 22.04
Barszcz czerwony, pieczywo
Klops w sosie pomidorowym, kasza gryczana, surówka z białej kapusty
Kompot
Alergeny: gluten, seler, mleko, jaja
 
Piątek – 23.04
Zupa jarzynowa, pieczywo
Pierogi z serem i śmietaną
Kompot, owoc
Alergeny: gluten, mleko, jaja, seler