Poniedziałek – 19.04 |
Kapuśniak, pieczywo |
Spaghetti |
Kompot, owoc |
Alergeny: gluten, jaja, seler |
Wtorek – 20.04 |
Zupa zacierkowa, pieczywo |
Kotlet schabowy, ziemniaki, marchewka z jabłkiem |
Kompot |
Alergeny: gluten, seler, jaja, mleko |
Środa – 21.04 |
Zupa pomidorowa z makaronem |
Filet z ryby, ziemniaki, surówka z kwaszonej kapusty |
Kompot, owoc |
Alergeny: jaja, gluten, seler, mleko |
Czwartek – 22.04 |
Barszcz czerwony, pieczywo |
Klops w sosie pomidorowym, kasza gryczana, surówka z białej kapusty |
Kompot |
Alergeny: gluten, seler, mleko, jaja |
Piątek – 23.04 |
Zupa jarzynowa, pieczywo |
Pierogi z serem i śmietaną |
Kompot, owoc |
Alergeny: gluten, mleko, jaja, seler |