Poniedziałek – 17.05
Barszcz czerwony, pieczywo
Risotto z warzywami
Kompot, owoc
 
Alergeny: gluten, seler, mleko
 
Wtorek – 18.05
Zupa grochowa z makaronem
Kotlet mielony, ziemniaki, mizeria
Kompot 
 
Alergeny: gluten, seler, jaja, mleko
 
Środa – 19.05
Zupa ogórkowa, pieczywo
Klops w sosie pomidorowym, kasza jęczmienna, surówka z selera
Kompot, owoc
 
Alergeny: jaja, gluten, seler, mleko
 
Czwartek – 20.05
Zupa kalafiorowa, pieczywo
Filet z ryby, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty
Kompot
Alergeny: gluten, seler, mleko, jaja
 
Piątek – 21.05
Barszcz ukraiński, pieczywo
Kluski leniwe z masłem
Kompot, owoc
Alergeny: gluten, mleko, jaja, seler