Poniedziałek – 14.06
Zupa szczawiowa z jajkiem, pieczywo
Risotto z warzywami
Sok
Alergeny: gluten, seler, mleko, jaja
Wtorek – 15.06
Kapuśniak, pieczywo
Kotlet schabowy, ziemniaki, sałatka wiosenna
Kompot, owoc
Alergeny: gluten, seler, jaja, mleko
Środa – 16.06
Zupa kalafiorowa, pieczywo
Gulasz z indyka, kluski śląskie, surówka z młodej kapusty
Kompot
Alergeny: gluten, seler, mleko
Czwartek – 17.06
Krupnik, pieczywo
Kotlet mielony, ziemniaki, kapusta gotowana
Kompot, owoc
Alergeny: seler, jaja, gluten
Piątek – 18.06
Zupa fasolowa, pieczywo
Kluski leniwe z masłem
Kompot, owoc
Alergeny: gluten, mleko, jaja, seler