Jadłospis – 25.10 – 29.10
 
Poniedziałek – 25.10
Krupnik, pieczywo
Risotto z warzywami
Kompot, owoc
 
Alergeny: gluten, seler 
 
Wtorek – 26.10
Zupa pieczarkowa, pieczywo
Klops w sosie pomidorowym, kasza jęczmienna, surówka z kapusty pekińskiej
Kompot
 
Alergeny: gluten, seler, mleko, jaja
 
Środa – 27.10
Zupa grochowa, pieczywo
Filet z kurczaka, ziemniaki, sałata ze śmietaną
Kompot
 
Alergeny: gluten, seler, jaja, mleko
 
Czwartek – 28.10
Rosół z drobiu z makaronem
Udko pieczone, ziemniaki, sałatka z pomidora, papryki i sałaty lodowej
Kompot
Alergeny: seler, gluten, mleko, jaja
 
Piątek – 29.10
Zupa fasolowa, pieczywo
Kluski leniwe z masłem
Woda mineralna, owoc
Alergeny: gluten, mleko, jaja, seler