Szanowni Rodzice,

Nadchodzi czas świąteczny, w którym Dzieci podczas pobytu w świetlicy będą miały możliwość wykonania własnoręcznie stroików i różnych ozdób świątecznych. Dbając o nasze środowisko ozdoby będą wykonane, w miarę możliwości, z produktów naturalnych oraz innych „niepotrzebnych” tj. starych bombek i ozdób .

Wszystkie skończone prace zostaną podpisane i wystawione w przedsionku szkoły przy głównym wejściu. Będą Państwo mogli je kupić (macie możliwość pierwokupu) jednak nie później niż do dnia 10 grudnia 2021 roku. Po tym czasie pozostałe prace zostaną przekazane na sprzedaż. O formie i terminie sprzedaży pozostałych stroików i ozdób będziemy informować Państwa w późniejszym terminie ze względu na nieprzewidywalność sytuacji związanej z pandemią.

Dochód ze sprzedaży zostanie wykorzystany na zakup pomocy do świetlicy w celu uatrakcyjnienia zajęć świetlicowych oraz na wsparcie Domu Samotnej Matki w Brwinowie. Akcja jest organizowana we współpracy z Radą Rodziców.

Zachęcamy do wzięcia udziału.

Wychowawcy świetlicy szkolnej

Dziękujemy!