Poniedziałek – 16.05
Zupa szczawiowa z jajkiem, pieczywo
Risotto z warzywami
Kompot, owoc
Alergeny: gluten, jaja, seler, mleko
 
Wtorek – 17.05
Barszcz czerwony, pieczywo
Filet z kurczaka, ziemniaki, bukiet warzyw
Sok
Alergeny: seler, jaja, gluten, mleko
 
Środa – 18.05
Krupnik, pieczywo
Klops pieczony, ziemniaki, sałatka wiosenna
Kompot
Alergeny: gluten, seler, jaja, mleko
 
Czwartek – 19.05
Rosół z drobiu z makaronem
Udko pieczone z kurczaka, ziemniaki, sałatka z pomidora, sałaty lodowej i papryki
Kompot
Alergeny: gluten, seler, jaja
 
Piątek – 20.05
Zupa fasolowa, pieczywo
Racuchy drożdżowe z jabłkiem
Jogurt, owoc
Alergeny: gluten, seler, jaja, mleko