Poniedziałek – 20.02
Zupa pieczarkowa (mleko, seler), pieczywo (gluten)
Spaghetti (jaja, mleko, gluten, seler)
Kompot
 
Wtorek – 21.02
Zupa jarzynowa (mleko, seler), pieczywo (gluten)
Krokiety z mięsem (gluten, jaja, mleko)
Kompot, owoc
 
Środa – 22.02
Barszcz czerwony (mleko, seler), pieczywo (gluten)
Filet z ryby (jaja, gluten, mleko), ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty
Kompot
 
Czwartek – 23.02
Zupa grochowa (seler), pieczywo (gluten)
Kotlet mielony (jajo, gluten), ziemniaki, mizeria (mleko),
Kompot
 
Piątek – 24.02
Zupa zacierkowa (gluten, seler), pieczywo (gluten)
Makaron z owocami i twarogiem (gluten, jaja, mleko)
Kompot