Poniedziałek – 27.02
Zupa szczawiowa (jaja, mleko, seler), pieczywo (gluten)
Risotto z warzywami (mleko, gluten, seler)
Kompot, owoce
 
Wtorek – 28.02
Zupa brokułowa (mleko, seler), pieczywo (gluten)
Ryba z pieca w chrupiącej panierce (gluten), ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
Kompot
 
Środa – 01.03
Rosół z makaronem (seler, gluten)
Udko z kurczaka, ziemniaki, fasolka szparagowa (mleko)
Sok
 
Czwartek – 02.03
Zupa kalafiorowa (mleko, seler), pieczywo (gluten)
Schab pieczony, kopytka (jajo, gluten), surówka: ogórek kiszony, papryka, cebula cukrowa
Kompot
 
Piątek – 03.03
Zupa fasolowa (seler), pieczywo (gluten)
Pierogi z serem i śmietaną (gluten, jaja, mleko)
Woda niegazowana, owoc