Jadłospis – 04.10 – 08.10 |
Poniedziałek – 04.10 |
Kapuśniak, pieczywo |
Risotto z warzywami |
Kompot, owoc |
Alergeny: gluten, seler |
Wtorek – 05.10 |
Zupa grochowa z makaronem |
Kotlet schabowy, ziemniaki, sałata ze śmietaną |
Kompot |
Alergeny: gluten, seler, mleko, jaja |
Środa – 06.10 |
Krupnik, pieczywo |
Gulasz z indyka, kluski śląskie, buraczki zasmażane |
Sok |
Alergeny: gluten, seler, jaja, mleko |
Czwartek – 07.10 |
Barszcz czerwony, pieczywo |
Pierogi z mięsem, boczkiem i cebulką |
Kompot |
Alergeny: seler, gluten, mleko, jaja |
Piątek – 08.10 |
Zupa jarzynowa, pieczywo |
Pierogi z serem i śmietaną |
Kompot, owoc |
Alergeny: gluten, mleko, jaja, seler |