Jadłospis – 04.10 – 08.10
 
Poniedziałek – 04.10
Kapuśniak, pieczywo
Risotto z warzywami
Kompot, owoc
 
Alergeny: gluten, seler
 
Wtorek – 05.10
Zupa grochowa z makaronem
Kotlet schabowy, ziemniaki, sałata ze śmietaną
Kompot
 
Alergeny: gluten, seler, mleko, jaja
 
Środa – 06.10
Krupnik, pieczywo
Gulasz z indyka, kluski śląskie, buraczki zasmażane
Sok
 
Alergeny: gluten, seler, jaja, mleko
 
Czwartek – 07.10
Barszcz czerwony, pieczywo
Pierogi z mięsem, boczkiem i cebulką
Kompot
Alergeny: seler, gluten, mleko, jaja
 
Piątek – 08.10
Zupa jarzynowa, pieczywo
Pierogi z serem i śmietaną
Kompot, owoc
Alergeny: gluten, mleko, jaja, seler