Szanowni Państwo,

prosimy o dostarczenie deklaracji dotyczącej korzystania z obiadów (termin składania dokumentów do 31.08.br.), dokument dostępny jest pod linkiem w załącznikach:

Zapisy do świetlicy, dowozy oraz obiady w roku szkolnym 2021/2022 | Szkoła Podstawowa w Duchnicach : Szkoła Podstawowa w Duchnicach (ozarow-mazowiecki.pl)

Obiady będą wydawane od 6 września (od poniedziałku). Do tego czasu prosimy o wyposażenie dzieci w dodatkowy suchy prowiant i wodę (w bidonie lub w butelce).

Przypominamy, że 1 września jest normalnym dniem pracy dla oddziałów zerówkowych. Godziny pracy oddziałów: 07:00-17:00. Prosimy o to aby dzieci były wyposażone w maseczki podczas poruszania się po korytarzach i innych częściach wspólnych. Dzieci będą miały obowiązek zakrywania ust i nosa w drodze do łazienki. Rodzice nie wchodzą na teren szkoły, prosimy o pożegnanie się z dzieckiem przed wejściem.

Wejście dla dzieci z oddziałów przedszkolnych zlokalizowane jest od ul. Poetów (przez furtkę), następnie proszę kierować się na główny dziedziniec, drzwi wejściowe będą specjalnie oznaczone. Odbiór dzieci do godziny 15.00 odbywa się poprzez wejście (od ul. Poetów). Po godzinie 15.00 dzieci będą wychodziły wejściem głównym (od ul. Duchnickiej).

Najbliższe zebrania klasowe oddziałów zerówkowych odbędzie się 06 września o godzinie 17.00. Zebrania odbędą się:

• grupa “0”1 – sala nr 16 – Budynek “C”
  • grupa “0”2 – Biblioteka – Budynek “A”
  • grupa “0”3 – sala nr 8 (przy wejściu do szkoły)
  • grupa “0”4 – mała sala gimnastyczna (zlokalizowana obok dużej sali gimnastycznej)